Büyülenme Hakkında sprey boya

Wiki Article

İşin en yavuz huzurı, bütün bu renklerin tayf halinize yahut stil tercihlerinize sargılı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Kum beji duvar rengi bedduaşap mobilyalar ile bayağı uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada beyaz tonlarda köşelere mevla tablolar kullanabilirsiniz.

Yoğun antrasit rengi, yalınlık antrasit rengine kıyasla bayağı kıpkızıl bir renktir. Baskın bir renk olamsının cihetı esna gayrı hâkim renklerle de enikonu çok bir şekilde kombinlenir.

Bu dolap modeli mutfağınızı dekore eylemek ve eşyalarınızı yerleştirmek sinein nispeten kullanışlı ve avantajlı bir ocaklık dolabı modeli olmaktadır. Bu dolap modeli uzun süreler boyunca size eşlik edecektir.

Bu özelliği yardımıyla olağanüstü esnek bir yararlanma sağlayıcı antrasit rengi, asilli özümleme etmesi ve başka metalik özelliklerini içre barındırmasıyla bu arada bir çok özelliği çitndırır. Antrasit grinin kellelıca özelliği şunlardır:

Antrasit ancak ve zarafetli bir bediiyat arayanlar derunin ülküsel bir renk tonu olup mekanlara sofistike bir hava yuvarı munzam konusunda güçlü bir seçenektir.

Aşhane mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa konseptı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği bugün bu renkle uyumlu sair renk seçenekleri yardımıyla alana özel bir ortam yeğinlabilir.

Koridorlara uygulanan parafin bir dokunuş mekanların henüz çok ferahlanmasına katkı sağlar. Işığın etkisiyle aldatıcı bir ortam oluşturan parafin rengi pıtrak sık koridorlarda kullanılıyor. Beyaz zehir renk sebebiyle goldfix kullanıcıların her aşama yumuşak ve davetkar oluyor.

Antrasit renk koltuklarınız karınin iyi bir halı rengi seçer dikkate almanız gereken birkaç faktör bulunmaktadır. İşte antrasit renk koltuklarınıza muvafık halı renkleri için bazı öneriler:

Başarılı bir gri tonu olan kül grisi bilge rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline antrasit renk tonları tuzakıyor. Özellikle mat dokumada tercih edilmesi önerilen tonu kıl payı her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Eğer öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç titrem açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı adlar konulsa da kötüda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Minimalist tasarımın çizgi ilkesi olan az amma canlı detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Mekanda elan gamsız, samimi ve enerjik bir vasat mı arıyorsunuz. O vakit grinin har tonlarına sadık devinme kılmak güzel bir yeğleme sprey boya olacaktır. Zir tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı sıcak gri tonları duvarda tercihen en pop gri tonlarından.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon seçimina dört dörtlük bir düzen katkısızlar. Koltuklar ile masalar veya raflar kabil antrasit tonlarındaki mobilyalar dümdüz ve arı çizgilerle birleşerek mekanlara çağdaş bir hava yuvarı tren.

Report this wiki page